3
$\begingroup$

A look at the following user pages:

shows that the CSS does something peculiar whenever the user has no questions asked on the site. Is this intentional behavior?

$\endgroup$
10
  • $\begingroup$ At a glance, I'm not seeing what's wrong—could you give a more specific description of what's wrong or post a screenshot with the problem marked/highlighted? $\endgroup$
    – Isaac
    Oct 26 '10 at 11:04
  • $\begingroup$ Here's the screenshot I posted in another thread; note that the "0 questions" is rather uncomfortably squished by the answers. $\endgroup$ Oct 26 '10 at 11:08
  • $\begingroup$ I can report that on safari, I'm not seeing this weird behavior. Questions is at the top above the Answers without the squishing. $\endgroup$
    – crasic
    Oct 26 '10 at 11:25
  • $\begingroup$ Reproducible on Firefox 4 (beta browser), not reproducible on IE 8. Someone with Firefox 3.x should check. $\endgroup$
    – kennytm
    Oct 26 '10 at 11:28
  • $\begingroup$ Yes, happens in FF 3.6.9 at least. $\endgroup$ Oct 26 '10 at 11:31
  • $\begingroup$ Also in FF 3.6.11 $\endgroup$ Oct 26 '10 at 12:44
  • $\begingroup$ Yes, I forgot to mention, I'm on Opera 10.61 build 6430. $\endgroup$ Oct 26 '10 at 12:50
  • $\begingroup$ Same problem on Opera 10.63 build 6450 on Linux. $\endgroup$ Oct 26 '10 at 12:51
  • $\begingroup$ Konqueror, OTOH, has no problem (which is expected, as Safari also has no problem). $\endgroup$ Oct 26 '10 at 12:52
  • $\begingroup$ I'm looking into this now. $\endgroup$
    – Jin
    Oct 26 '10 at 14:13
1
$\begingroup$

I have put in a fix for this. The change will be in the next deployment.

$\endgroup$

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .