5
$\begingroup$

None of these are critical, just polishing stuff.


When breaking out the up/down votes on a post, the top number crashes into the separator line:

vote crash


For some badges, e.g. taxonomy on the parent site, the list of users gets clipped at the right edge:

taxonomy clipped


The the leading for the heading style in a post is too tight:

heading-style leading


In a user's profile, on the activity page, the checkmark for accepted is clipped:

clipped check in user activity


There's also some strangeness with some links being blue and others red on the 10k tools page on the parent site, but I don't have a good screenshot of that. (by-design)

$\endgroup$
  • $\begingroup$ 10k tools: Blue links are questions and red links are answers. $\endgroup$ – kennytm Oct 27 '10 at 4:02
  • $\begingroup$ @KennyTM: That's what I'd originally been guessing, except that I could have sworn I was seeing a mix of red and blue in the highest/lowest answers section... now I'm just seeing the mix in the most X sections, which are a mix of Qs and As. $\endgroup$ – Isaac Oct 27 '10 at 5:23
1
$\begingroup$

Apparently these have been fixed, so we probably don't need this on the unanswered list anymore. (I'm posting this because the question was just bumped by Community. Anyone who agrees with me can upvote either of the answers until at least one of them has a positive vote count.)

$\endgroup$
0
$\begingroup$

http://i56.tinypic.com/2mweedv.jpg

there are two glitches in the image, so i ddnt need to post two images. the other glitch in the upper right corner.

$\endgroup$
  • $\begingroup$ it seems that the layout of this page has been corrected in the mean-time. $\endgroup$ – theTuxRacer Oct 27 '10 at 8:27

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .