2
$\begingroup$

I am experiencing problems with spacing too short after equations. For example, if there is a comma just after an inlined equation, sometimes it's shown just over the equation itself.

I have an example: Finding mod of X^2+1 = 0 to have exacly 4 solutions (look at the answer)

Is anybody having the same problem on this example? Or is it a problem with my navigator or my LaTeX code?

$\endgroup$
  • $\begingroup$ It might be the same problem as described in these older posts: meta.math.stackexchange.com/questions/6166/…, meta.math.stackexchange.com/questions/6338/… and the other posts linked there. $\endgroup$ – Martin Sleziak Dec 10 '13 at 16:56
  • $\begingroup$ Bigger than usual, it's exactly what I observed! I thought I had changed the zoom of Firefox by mistake. After reading a bit, it's definitely the same problem. Thank you! There does not seem to be a solution, but at least I don't feel alone. :-) $\endgroup$ – Stop hurting Monica Dec 10 '13 at 16:58
  • 3
    $\begingroup$ I recall having seen this effect immediately after posting or editing an answer. Reloading the page got rid of it every time. I'm using Firefox. $\endgroup$ – Jyrki Lahtonen Dec 10 '13 at 17:02
3
$\begingroup$

Your example answer looks like the below for me.

enter image description here

I don't think the spacing looks too bad here. Are you worried that the $3$ in $13$ and the the comma after it are too close?

For reference to others, the pre-formatted answer is

The smallest solution is $m=130=2 \cdot 5\cdot 13$, with roots
of $x^2+1 \equiv 0 \pmod m$  being $\{47, 57, 73, 83\}$

and the formatted answer is

The smallest solution is $m=130=2 \cdot 5\cdot 13$, with roots of $x^2+1 \equiv 0 \pmod m$ being $\{47, 57, 73, 83\}$

$\endgroup$
  • $\begingroup$ No it looks good. And after checking I have the same. I guess the navigator gets crazy sometimes (it's Firefox, not many problems usually). Sorry to have bothered you for just this! $\endgroup$ – Stop hurting Monica Dec 10 '13 at 16:29
  • $\begingroup$ Also I changed the tag, it's not a bug after all ;-) $\endgroup$ – Stop hurting Monica Dec 10 '13 at 16:29
  • $\begingroup$ If you get a similar problem in future, you might like to grab a screenshot and add it to your post. It also helps to give some details about the machine you're running and browser+version/plugins so that it's easier to identify where things are going wrong. $\endgroup$ – Dan Rust Dec 10 '13 at 16:32

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .