8
$\begingroup$

The site went offline some time ago, and right before it did, I have received a comment reply.

I could only read that comment reply after the site came back online. But now it won't go away, even though the thread in which the comment exists was deleted (by the owner).

This means that whenever I open a new page (or even hit refresh) the red mark notifying me of a comment reply is back, with the same comment.

[Technical details: Arch Linux, 64bit, Firefox 29.0.1]


Related Meta.SE threads:

  1. For crying out loud, I've read that message already
  2. Added rep notification isn't going away after clicking it
$\endgroup$
  • $\begingroup$ The items in the black bar do not get cleared for me. I click on them, read the item and click it away, then the next time I refresh the page, they're back. I am also using Firefox 29.0.1, but on MacOS X. I wouldn't mind it if the +10 would keep adding to my rep ;-) $\endgroup$ – robjohn May 31 '14 at 16:50
  • $\begingroup$ Same here. That damned moderator inbox won't stay grey! $\endgroup$ – user642796 May 31 '14 at 17:06
  • $\begingroup$ And in fact I don't even get notified of new things! It still shows "1". :( $\endgroup$ – Asaf Karagila May 31 '14 at 17:09
  • $\begingroup$ Now you know exactly how Phil Connors felt. (same here btw). $\endgroup$ – user147263 May 31 '14 at 17:19
  • $\begingroup$ In situations like this, the first thing I'll try is to clear the cache of my browser. $\endgroup$ – achille hui May 31 '14 at 17:20
  • $\begingroup$ Mine is always grey, even when I've been pinged. $\endgroup$ – Git Gud May 31 '14 at 17:58
  • $\begingroup$ @GitGud: That's a shame! $\endgroup$ – Asaf Karagila May 31 '14 at 18:04

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .