2
$\begingroup$

I'm using Windows 7. Just uninstalled Google Chrome and installed firefox, but now I can't login.

After Login it seems I logged in already: enter image description here

but when it automatically directed to the math exchange page, I'm still not loggin yet.... enter image description here

what could I do?

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ Try clearing the cache of the browser. $\endgroup$
    – user147263
    Jan 21, 2015 at 2:05
  • $\begingroup$ it's a newly installed Firefox. I went to Tools -> Options -> network -> Cached web content -> clear now, still not working. $\endgroup$
    – user209379
    Jan 21, 2015 at 2:31

1 Answer 1

2
$\begingroup$

This happened to me lately. The following worked for me (Windows 7, Firefox 35.0):

Open menu -> Options -> Privacy

In the section "History" select "Use custom settings for history," then click on "Show Cookies..." Look for cookies of StackExchange sites (e.g. math.stackexchange.com) then remove them.

You might want to close Firefox and open it again. Try logging in. Does it work now?

$\endgroup$
5
  • $\begingroup$ it works like a charm :) $\endgroup$
    – athos
    Jan 21, 2015 at 10:33
  • $\begingroup$ You might want to accept this answer, then. :) $\endgroup$
    – JRN
    Jan 21, 2015 at 11:07
  • $\begingroup$ I don't know how to login as anonymous now :( $\endgroup$
    – athos
    Jan 21, 2015 at 11:13
  • $\begingroup$ It's okay. I'm glad your problem is solved. :) $\endgroup$
    – JRN
    Jan 22, 2015 at 8:18
  • $\begingroup$ Unfortunately, Stackexchange has intentionally changed its login procedure so that you now have to delete cookies every single time you log in. This is asking a bit too much, I think. $\endgroup$
    – WillO
    Jul 11, 2015 at 22:42

You must log in to answer this question.