2
$\begingroup$

I get the following error when trying to view formatted questions in Chrome 45 on Windows 7.

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

for http://cdn.mathjax.org/mathjax/latest/config/TeX-AMS_HTML-full.js?rev=2.5.3

It possible that mathjax prevents sites from linking to it directly from another site?

Here is an image.

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ Does it happen for all questions containing MathJax? Could you add a screenshot? $\endgroup$ – Martin Sleziak Sep 11 '15 at 6:24
  • $\begingroup$ @MartinSleziak Yes all screen shot added. $\endgroup$ – William Sep 14 '15 at 16:17
  • $\begingroup$ If this only happens to you in chrome and not in other browsers, you should probably add (google-chrome) tag. I hope somebody more knowledgeable than me comes with some good advice how to solve this. $\endgroup$ – Martin Sleziak Sep 14 '15 at 16:22
  • 1
    $\begingroup$ meta.stackexchange.com/questions/266305/latex-not-formatted $\endgroup$ – William Sep 14 '15 at 16:25
  • $\begingroup$ Does any of the things suggested in older post like here or here help with your problem? (They mainly mention https in those posts.) $\endgroup$ – Martin Sleziak Sep 14 '15 at 16:38
  • $\begingroup$ @MartinSleziak I think they are related but if you look at the picture I am not loading the https version of the site. $\endgroup$ – William Sep 14 '15 at 16:42
  • $\begingroup$ Here is a temporary workaround chrome.google.com/webstore/detail/tex-renderer/… $\endgroup$ – William Sep 14 '15 at 16:48

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .