7
$\begingroup$

That is the message I get when want to edit the tags. Is there a general issue or just mine?

$\endgroup$
6
  • 4
    $\begingroup$ These posts seem related (both of them rather recent): After clicking the "edit tags" link, a pop-up appears: "An error occurred when fetching the tag editor" (on Meta Stack Exchange) and Edit tags not working and comment flag icon missing in Mobile (on Meta Stack Overflow). $\endgroup$ Feb 20 at 10:29
  • 10
    $\begingroup$ Just for the record, I will say the same thing I said in chat. I think that it is useful to have this bug report here - even if it has already been posted elsewhere (in some form). Many people are unaware of the sites I linked above - so if this isn't fixed soon, I would not be surprised to see another posts on this site about the same issue in the next few days. $\endgroup$ Feb 20 at 13:10
  • $\begingroup$ Is the issue consistently reproducible on your end? I can bring up the tag editor now $\endgroup$ Feb 20 at 14:03
  • $\begingroup$ This kind of message appears (not so frequently but at least so often that I remember) when I have a temporary issue with my data connection on phone. Often switching off and on the data on phone fixes it. This kind of error is also seen when I try to post a comment. $\endgroup$
    – Paramanand Singh Mod
    Feb 21 at 6:08
  • 2
    $\begingroup$ The posts mentioned by Martin Sleziak are marked [status-planned], so this issue is on SE's radar. (And, it seems to be related to the deprecation of the mobile view.) $\endgroup$ Feb 21 at 11:33
  • $\begingroup$ Just for information: the posts mentioned by Martin Sleziak have been marked [status-completed]. $\endgroup$ Apr 2 at 20:07

0

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .