4
$\begingroup$

I'm not the first to report a problem like this, but I couldn't find any recent complaints about this from the past few years.

Lately, LaTeX symbols have not been loading very slowly for me on math.stackexchange.com. They can take up to a few minutes to load. I've read that this can have something to do with LaTeX loading on https, when it's meant for http, but I have no idea how to fix that. I already tried deleting my browser history, but that didn't help.

I'm using Windows 11, and my browser is Chrome. Both have the latest updates.

$\endgroup$
6
  • 8
    $\begingroup$ That sounds more like an internet issue. Are you able to load other websites normally? $\endgroup$ Nov 29, 2022 at 5:08
  • 1
    $\begingroup$ Can you try with other browsers and other devices? Have you tried to disable all browser extensions (e.g. LocalCDN)? $\endgroup$ Nov 29, 2022 at 9:01
  • 1
    $\begingroup$ @Accelerator I'm connected to Ethernet, and other sites work perfectly. I hopped on a Discord call soon after writing this post, and I was able to screen share and stream YouTube videos. $\endgroup$
    – Mailbox
    Nov 29, 2022 at 18:40
  • 4
    $\begingroup$ @CalvinKhor Disabling all browser extensions helped a lot! Thank you. $\endgroup$
    – Mailbox
    Nov 29, 2022 at 18:44
  • 4
    $\begingroup$ Ah, I see. So the issue was a Chrome browser extension. Do you happen to know which extension caused the issue? $\endgroup$ Nov 29, 2022 at 21:18
  • $\begingroup$ I have been having this issue, as well, but it is not limited to the Chrome browser $\endgroup$
    – S.C.
    Mar 20, 2023 at 4:49

0

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .