1
$\begingroup$

I notice that sometimes a question in the recent queue is "grayed out." Occasionally it's my question, usually someone else's. If it matters, I use a Mac.

My first guess was that there is some functionality related to spam in play, because I sometimes notice this when I copy something from a Tex file of my own to the editor online. The question is still visible when you click it, but it's hard to read the title in the queue.

Is it a bug? Computer-related idiopathy? Thanks for any insight.

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Are they questions with lots of downvotes? Highly downvoted answers are greyed out. Or are they questions with tags that you've marked as a "favorite"? Perhaps you can post a screenshot? $\endgroup$ – Arturo Magidin Mar 24 '12 at 2:27
  • $\begingroup$ Posting a screenshot is not possible at the moment, but the questions were not downvoted as far as I know (would I see that if the tally were not negative?), and I haven't knowingly marked any tags as favorites. It does look like functionality that might be associated with a torrent of downvotes or something... $\endgroup$ – daniel Mar 24 '12 at 2:33
  • $\begingroup$ The greying out I'm thinking of shows up when the total is highly negative (I think it kicks in somewhere between a -3 or -5 total). Do you mean the text looks lighter than usual, or do you mean the background to the question is a different color? $\endgroup$ – Arturo Magidin Mar 24 '12 at 2:35
  • $\begingroup$ It looks as though someone has overlaid a tranparent white film. No, the total is not negative. Hmm--I notice that when I log out, the problem disappears... $\endgroup$ – daniel Mar 24 '12 at 2:46
5
$\begingroup$

If the questions look like the attached picture, then what has happened is you have accidentally set some tags to ignore. In the example, I have set "number-theory" as an ignored tag and the first and fourth questions are faded because they are tagged "number-theory".enter image description here

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Thanks--I'll check and report back. Your snapshot shows an actual gray. Mine is an obscuring white transparency. $\endgroup$ – daniel Mar 24 '12 at 3:57
  • $\begingroup$ It doesn't appear gray to me, rather an obscuring white transparency as well. $\endgroup$ – Alex Becker Mar 24 '12 at 3:59
  • $\begingroup$ Yep, that's it. I would not have deliberately set the account to ignore "number theory" but that's the culprit. Thanks for the help! $\endgroup$ – daniel Mar 24 '12 at 4:03
  • $\begingroup$ Ah; since I don't ignore any tags, that's why I couldn't figure out what the trouble was... $\endgroup$ – Arturo Magidin Mar 24 '12 at 5:35
  • $\begingroup$ @ArturoMagidin Neither do I, so I temporarily ignored the [number-theory] tag. $\endgroup$ – Alex Becker Mar 25 '12 at 4:52

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .