1
$\begingroup$

Suddenly I'm seeing a lot of unrendered $\TeX$ code. Is it just me, or did mathJax suddenly stop working here?

(The reason the software would not allow me to post the question above was "It does not meet our quality standards. A wild guess: it was too short. I'm padding it here in order to find out. Whoever wrote that sarcastic statement purporting to explain the reason should have used his head instead.)

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ .....and now suddenly it's working again. $\endgroup$ – Michael Hardy Mar 27 '12 at 16:12
  • 1
    $\begingroup$ I had a similar (now resolved) issue a few minutes back. Good catch on my "identity", by the way. The students sure wouldn't find that in their book! $\endgroup$ – The Chaz 2.0 Mar 27 '12 at 16:18
  • 1
    $\begingroup$ @Michael: I had the same issue this morning; clearing the cache resolved it. It may have been related to this. $\endgroup$ – Arturo Magidin Mar 27 '12 at 17:24
  • 1
    $\begingroup$ Yes, I had exactly the same problem. It may have been another MathJax cdn problem, see my comments here. Are you too using the (default) web (vs. stix) fonts? Maybe these cdn problems only affects those doing so, since MathJax has to keep downloading the fonts, so gets wedged if there any connectivity problems. $\endgroup$ – Bill Dubuque Mar 27 '12 at 19:01
  • 1
    $\begingroup$ Grr, the problem is back again for me. $\endgroup$ – Bill Dubuque Mar 27 '12 at 21:03
  • $\begingroup$ I am not aware of a CDN problem for mathjax.org, and have not had any trouble all day. Are you having slow network access at all? It could be that MathJax is timing out due to not getting its components fast enough. $\endgroup$ – Davide Cervone Mar 27 '12 at 23:07

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .