2
$\begingroup$

I linked this question (q1) in the body of this question (q2) but it doesn't show up in the "Linked questions" area:

enter image description here

The only one that shows up there is a link from this question (q3) to (q2) and this link is also present in (q3): enter image description here

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Interesting. This is how linking is supposed to work, which is a bit different from what you saw. $\endgroup$ – Willie Wong Jan 21 '13 at 9:24
  • $\begingroup$ @WillieWong it's getting stranger... $\endgroup$ – draks ... Jan 21 '13 at 9:58
  • $\begingroup$ I have experienced some delay on some occasions, see here. $\endgroup$ – Martin Sleziak Jan 21 '13 at 11:12
  • $\begingroup$ @MartinSleziak asked 11 hours ago...ok let's give the system some time. We are all just human beings, aren't we? $\endgroup$ – draks ... Jan 21 '13 at 11:16
  • $\begingroup$ @draks I've noticed you've edited some tag-wikis and tag-excerpts. Markdown does not work in tag-excerpts - just have a look on the top of this page or hover with your mouse above a tag. I think that in most cases it's better to give links only in tag-wikis, tag-excerpts are more suitable for short characterization of the tag. $\endgroup$ – Martin Sleziak Jan 22 '13 at 9:02
  • $\begingroup$ @MartinSleziak ok thanks for the hint. Cheers,... $\endgroup$ – draks ... Jan 22 '13 at 11:55
2
$\begingroup$

ok now it's there:

enter image description here

$\endgroup$
  • $\begingroup$ I put an advice in the corresponding tag wiki... $\endgroup$ – draks ... Jan 21 '13 at 15:30

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .