Questions tagged [bug]

Indicates a reproducible problem on the site that you believe is due to a mistake, malfunction, or programming error.

Filter by
Sorted by
Tagged with
1
vote
0answers
78 views

MathJax on questions display page

The MathJax only renders correctly for some of my questions on my profile page, but when I click through to the question, it will render correctly.
2
votes
2answers
148 views

Editing an answer produced a new answer.

This answer was supposed to be an edit of prior answer, but the software incorrectly posted it as a new answer. Update I found another probably related problem - see my comment to Jeff's answer. Now ...
2
votes
1answer
170 views

Double backslashes no longer working in TeX

I was pretty sure the admins had fixed things so that two backslashes worked to insert a new line in TeX, but it no longer seems to work. Or rather, it works in the preview page, but not in the final ...
6
votes
1answer
374 views

TeX math interacts with italic and bold formatting

In this answer, I noticed a math bug that looks like an interaction between the parser and the TeX system. When you have a word that starts with math and then has italics or bold later, the italics or ...
11
votes
1answer
221 views

“Your votes are too old to be changed”

Now that the election phase has begun. attempts to click on the "nth choice" buttons beside each candidate result in the titular error message. What, exactly, is going on?
1
vote
1answer
126 views

font size on math.se

When i change the font size in the browser setting (Mozilla) it is getting reflecting on other pages but not on math.se page ? please explain what could be wrong ?
8
votes
2answers
289 views

MathJax menu obliterates link menu when the entire link is LaTeX

When the title of a link is entirely in LaTeX, e.g. a question named on the front page such as this one, then there is no way to get the link menu (e.g. to copy the url) since the MathJaX menu applies ...
3
votes
2answers
240 views

Strange layout bug when line breaks at end of LaTeX

In my post here some LaTeX renders ok in the preview but incorrectly renders as "12eeeb8e-4fdb-47bf-abc4-2b56e87c5903" in the posted answer. Does anyone see what's wrong and/or how to workaround it? ...
4
votes
1answer
144 views

Changing user profile may make recent activity log temporarily unreadable

I changed the information in my user profile and shortly afterward clicked on (my) user activity log to see whether this action is logged. Instead of getting the activity log, the page failed to load ...
9
votes
3answers
209 views

Italics/emphasized text not working after a mathematical formula

In this post over here: Convergence of Series of Functions i have noticed an error. When i put * a * the text doesn't turn italic, but its remaining the same. Not sure whats problem.
4
votes
2answers
135 views

A few more graphic styling glitches

None of these are critical, just polishing stuff. When breaking out the up/down votes on a post, the top number crashes into the separator line: For some badges, e.g. taxonomy on the parent site,...
2
votes
0answers
115 views

Behaviour of `*` and `_` immediately after `$ ` [duplicate]

Possible Duplicate: Italics/emphasized text not working after a mathematical formula I've noticed that sometimes if I try to emphasize text right after a mathematical formula, it will be parsed ...
2
votes
1answer
164 views

Annoying error message

I keep getting the error message "File failed to load: http://math. ... /Main.js" from time to time. Then it takes about 30 seconds or more, and everything is fine. Does anyone know this problem? ...
2
votes
1answer
120 views

New design: “Vote to close” box layout is broken

The "exact duplicate" etc. labels have too much vertical space, which makes them look as though they are associated with the previous description rather than the one that follows. The culprit seems to ...
1
vote
0answers
53 views

Battling the ad-hoc limited URL syntax [duplicate]

Possible Duplicate: Links to Wolfram alpha don't appear I'm wasting too much time having to figure out how to correctly quote URL's to get them to match the limited subset allowed here (by ...
6
votes
2answers
4k views

The \not\mid symbol is not working well

I have seen a lot of issues regarding LaTeX being posted here and very recently i have noted one LaTeX. The \not\mid Symbol is not showing properly. It's showing like this: $p \not\mid q$. You may ...
3
votes
1answer
80 views

In the preview, the number of dollar signs doubles every time a formula is used

On Chrome and Firefox under Ubuntu, I get the following strange behavior:
4
votes
2answers
76 views

Preview eats first and last $ so ignores displaystyle

The preview appears to be eating the first and last dollarsigns in double dollarsigned expressions hence causing displaystyle expressions to be ignored, e.g. see here
3
votes
1answer
287 views

Latex rendering error

At least for myself and the original poster, the thread at Finding roots of polynomials, negative square root does not render correctly. From OPs post: "yep tried reloading a few times, the ...
4
votes
1answer
282 views

Different behavior in parsing LaTeX code in the previewer and in the saved post

I posted this answer a few minutes ago. After the display, I had written $\int_E f\\,d\mu$ to get the thin space; the previewer parsed it correctly (and parsed it ...
14
votes
3answers
392 views

TeX formatting in other comments in the same post is lost when the comment list is updated

If there's any TeX formatting in comments of a post, after you add a comment to that post, or click "add / show n more comments", all formulae are reverted to $...$....
3
votes
3answers
389 views

Matrices not rendered correctly

See e.g. here. I tried both \begin{pmatrix}... and \begin{array}{cc}.... edit Reading the answers, the problem turns out to be ...
2
votes
2answers
309 views

Are the formulas not parsing in 64-bit Chrome or is it just me?

I don't see any formulas, just a white "placeholder" on the 64-bit version of Google Chrome. I have this problem at the university (with Chrome 64-bit as well). Is this coincidence or is there ...
3
votes
1answer
98 views

What are the white brackets around a questions stats

Today I noticed the question about writing a paper in algebraic geometry here had something funky with it on the front page. It had big white brackets around its question stats. What is this?
2
votes
0answers
48 views

Underscore formatting bug, excited (maybe) by subscripts of nothing. [duplicate]

Possible Duplicate: Matrices not rendered correctly I'm trying to display old-style notations for combinations, that is, ${}_nC_r$ for the thing now typically written $n\choose r$. To get the "$...
3
votes
2answers
108 views

Graceful rearrangement of the interface on a netbook?

Hi, I do a lot of my stuff, including answering m.se questions, on a netbook with a ten-inch screen and 1024-by-768 resolution. I'm currently using Opera 10.61 build 6430 on a Fedora 8 (please spare ...
2
votes
1answer
71 views

Questions cut off

On the main question list (main site and meta), I see this: The questions are cut off at some narrow width as if something is overlayed on top of them. I have seen this in Firefox 3.6.9 on a Mac 10.4 ...
3
votes
1answer
79 views

User page weirdness for users without questions

A look at the following user pages: https://math.stackexchange.com/users/630 https://math.stackexchange.com/users/642 https://math.stackexchange.com/users/2820 shows that the CSS does something ...
8
votes
2answers
134 views

Making the ASK QUESTION more prominent &c

For a site whole purpose in life is to allow people to ask questions and answer them, the new design does not make the two corresponding 'links' prominent at all! Moreover, I really think it is quite ...
2
votes
1answer
98 views

New design: inconsistent rendering by preview

Attention Jin: The new design has introduced some rendering inconsistency between the preview and final post. In the beta what you saw in the preview was exactly what was rendered in the final post. ...
7
votes
1answer
74 views

New design: checkmarks on questions with accepted answers too hard to see

This is maybe minor, but it used to be really easy to tell if a question had an accepted answer and it's annoyingly hard now. I guess you want the checkmark to be lighter than the text, but maybe you ...
1
vote
1answer
89 views

Fresh answers hide the background

This is a really small bug, but the fade-from-orange effect that occurs when you first view a new answer fades to solid white instead of transparent. (This won't be an issue if we remove the ...
2
votes
1answer
91 views

Math in titles on the main page

Math in titles seems not to be rendered now on the main page.
2
votes
0answers
41 views

Visited tags' colors should not become blue on meta.

Non-moderator tags of meta become blue when visited. In particular, this makes required tags and normal tags almost indistinguishable. It is reproducible on IE 8 and Firefox 4. The tags' colors ...
3
votes
0answers
63 views

TeX in comments [duplicate]

Possible Duplicate: Re-render MathJax in comments When it shows "2 more comments" (and you press the icon) for example, the TeX disappears and we are left with code between dollar signs.
3
votes
1answer
73 views

New design: “Ask question” overlaps background

When I'm looking at some post, the "ASK QUESTION" text (up-left) overlaps the other text, normally the title of the post. In Chrome 6.0
4
votes
0answers
52 views

Show more comments needs to update the LaTeX rendering [duplicate]

Possible Duplicate: TeX formatting in other comments in the same post is lost when the comment list is updated Just a javascript call needs added because the LaTeX rending stops when you click ...
17
votes
3answers
311 views

Editing a comment containing formulae will mangle the formulae

Somewhat of a duplicate of http://meta.math.stackexchange.com/questions/419/editing-a-question-containing-formulae-will-remove-the-formulae. I reposted the question because the previous one - had a ...
2
votes
0answers
81 views

Math in comments gets doubled up when you edit [duplicate]

Possible Duplicate: Editing a comment containing formulae will mangle the formulae (This question appears subjective and is likely to be closed :-)) Steps to reproduce: Find a post with not too ...
3
votes
0answers
96 views

LaTeX in comments [duplicate]

Possible Duplicate: Editing a comment containing formulae will mangle the formulae Ìs it by design that LaTeX gets mangled when one edits a comment? It used to work correctly, IIRC... (This is ...
6
votes
1answer
400 views

Tex broken for me…

I keep getting [math processing error] in bright red, everywhere on the site all the time and, while it has been amusing trying to read the raw tex code before mathjax ruins it for me, this is ...
4
votes
2answers
72 views

Title of question can change when it appears in “Related” list

Here's an example. This question had some revisions to its title: Comparison of two convergence conditions for sequences of non-negative numbers https://math.stackexchange.com/posts/1839/revisions ...
4
votes
2answers
219 views

Editing a question containing formulae will remove the formulae

Test it. Comment here with a formula. Reload the site. Edit. Note you'd have to retype the formulae.
1
vote
1answer
69 views

visit meta and visit parent buttons have broken

For some reason the 'visit meta' and 'visit parent' buttons now link to stack exchange. strange bug. well funnily enough, after posting this they have changed images and now say stack exchange so ...

1
13 14 15 16
17