Questions tagged [bug]

Indicates a reproducible problem on the site that you believe is due to a mistake, malfunction, or programming error.

Filter by
Sorted by
Tagged with
4
votes
1answer
117 views

LaTeX in tag wikis

LaTeX renders fine when you go to the tag-info page, for example, abelian-groups. However, when you try to add the abelian-groups tag to your post it doesn't render in the pop-up. This is messy. Is ...
6
votes
1answer
195 views

Flood of low-quality flags!

In the past hour or so there has been a flood of automatic "low quality" flags. At the moment there are $33$ of them. Almost all are not low quality at all. Seems quite a trouble to start ...
1
vote
1answer
111 views

evaluation of nested { { } } incorrect/ (matrix/array in block of textstyle) seems to be buggy

I tried to nest textattributes and matrices and this seems to be a bug. An array, assumed to be in mathfrac is in the curly brackets: In principle: ...
0
votes
2answers
705 views

\left and \right vs. \bigl and \bigr

Here is e^{-\lvert\frac{x-\mu}{\sigma}\rvert}: $e^{-\lvert\frac{x-\mu}{\sigma}\rvert}$ The bars on the absolute value are too small, so I decided to make them ...
1
vote
1answer
64 views

How many lines get allocated to “intro to a question” under Questions tab?

I was surprised to see more lines than usual allocated to this question. How does that happen?
3
votes
1answer
302 views

Illegible subscripts, superscripts and exponents

Far too often I find my self wasting precious time tweaking the rendering of subscripts, superscripts and exponents, because the default MathJax rendering is illegible with the default fonts. Can this ...
0
votes
0answers
659 views

intermittent [Math Processing Error] in and around comment

I started getting [Math Processing Error] in the comments under this answer after WimC posted the comment that begins with "@joriki: Err, actually I started with the pdf". The errors occur roughly ...
1
vote
0answers
100 views

Civic Duty silver badge: 301-th vote needed? [duplicate]

Possible Duplicate: Delay in getting badges My function of $\text{Votes}_\text{total}=V(t)$ has finally intersected $V(t)=300$ today. However when I had casted exactly $300$ votes, I didn't get ...
9
votes
0answers
195 views

Editing now completely blocked while an edit is pending

In tags should be editable despite pending edit to text and vice versa, I noted that it was bad that one was being forced to review edits in order to be able to edit posts with a pending edit; but at ...
0
votes
1answer
126 views

Why am I not being notified of comments

I am not being notified of comments on the stackexchange inbox anymore.For example,this question: Evaluating an improper integral Did's comment in response to my comment(made in response to Did's ...
1
vote
0answers
60 views

Process LaTeX math in dynamically loaded answers [duplicate]

When a new answer was posted while I'm writing my own answer, I see a nice notification box, where I can click on a link to load new answers. I just saw a case where the LaTeX code in these new ...
5
votes
0answers
92 views

Pinging sometimes buggy?

Sometimes, I don't get notified if someone addresses me using "@username" in either a thread where I have posted or below one of my posts. At first I thought it's me missing the pings when I get ...
3
votes
0answers
210 views

A small bug: period on the next line after MathJaX

André Nicolas wrote an answer to this question, in which he mentions "the line through $A$ and $B$." It appears in my browser window as: the line through $A$ and $B$. with the period on the next ...
5
votes
1answer
261 views

Minor nag with MathJax freezing computer

So, if I turn on my computer and open Firefox and go to Math Stackexchange's website, my Firefox freezes for 10 seconds. In fact, today, I clicked on the link to Math Stackexchange, and immediately ...
0
votes
0answers
43 views

TeX overlaps text, after display updates due to edits or a click on “$n$ new answers appeared” [duplicate]

Possible Duplicate: A small problem with tex rendering after an edit The problem in the title is cured by a page reload. I encountered it several times while editing answers, and also in a "1 ...
1
vote
2answers
176 views

I keep receiving: 'you can accept an answer in 5 minutes'

I have been trying to accept the answer for this question for 4 hours now. I keep receiving the message 'you can accept the answer in 5 minutes'. Is this something I should worry about? Or just trying ...
4
votes
0answers
104 views

math subtly shifted above baseline

I've recently started to notice a subtle rendering bug that I'm pretty sure didn't use to occur. It manifests rather eratically (Mac OS 10.6.8, Firefox 16.0.1); in fact I just realized that the ...
1
vote
1answer
150 views

problems with TeX rendering today

What's wrong with the software today? When I'm typing or editing an answer, the $\TeX$ doesn't get rendered and all sorts of strange messages are splattered across the screen. After I've saved the ...
1
vote
0answers
41 views

Formatting problem in the 'related questions' bar [duplicate]

Possible Duplicate: problems with TeX rendering today There seems to be some kind of rendering bug in the 'related questions' bar, to wit: The question linked to is this one, and I believe that ...
0
votes
2answers
93 views

List of questions reverting back when using the back button

If I view a question and then press the back button in my browser, the list of questions tends to revert back to an older version than the one I was viewing when going to the question. Often, this is ...
6
votes
0answers
83 views

A small problem with tex rendering after an edit [duplicate]

Possible Duplicate: Editing appears to affect maths-display Sometimes I get some tex rendering (small) problem after I edit my questions. I am adding a screenshot from my latest question where I ...
1
vote
1answer
272 views

Strange rendering of LaTeX

I am on Windows XP running Chrome and IE 7. Both of them render this type of $\LaTeX$. Is there anything that I can do to fix it? Chrome version : Version 22.0.1229.79 m XP Professional; Version 2002;...
3
votes
1answer
289 views

iOS6 MathJax bug?

I regularly use MSE on a mobile device, as that is when I have the time spare to visit. Since upgrading to iOS 6, instead of MathJax displaying correctly, I get a "Math Processing Error" in the place ...
8
votes
2answers
343 views

Why does @someone sometimes disappear from comments?

I find the following occurring bug weird. When I post a comment I start with @someone. But for some reason this does not always get into the text. I get no error message but it is not there. In ...
9
votes
0answers
76 views

LaTeX not rendering with exact duplicate in review

I have come across the following. When reviewing an "Exact duplicate" under the "close votes" the LaTeX doesn't seem to render at all when clicking the supposed duplicate. Is this a bug or is it just ...
7
votes
1answer
205 views

Editing appears to affect maths-display

I've only noticed this since I hit 2000 rep and gained the editing privilege, but I'm not sure the two are necessarily related. It seems that after I edit a post containing equations, the equations ...
3
votes
1answer
121 views

Unable to log in (Firefox 15.0.1)

Today my profile page didn't recognize me. I didn't succeed to log in using Firefox 15.0.1 and a portable computer. After clicking "login" a refresh message appeared $$$$ After a few seconds the ...
0
votes
0answers
46 views

Main site is not updating. [duplicate]

Possible Duplicate: Lack of activity today. As I'm saying in the title, the main site is not updating to show new questions. Could anyone verify this? Another user confirmed this too.
17
votes
1answer
613 views

Too long LaTex formulae not shown in comments?

If you try to show this formula in comments, it fails. $$M:\left[\begin{array}{cc}x&y\end{array}\right]\mapsto\left[\begin{array}{ccc}x&y&1\end{array}\right]M=\left[\begin{array}{ccc}u&...
5
votes
2answers
368 views

Internet explorer experiences “freeze” when first accessing math stackexchange

When viewing Math Stackexchange using Internet Explorer (IE 9), a "freeze" is experienced when first accessing the website. What I mean is that the Internet Explorer browser momentarily becomes ...
6
votes
0answers
159 views

“You seem to be using Javascript to avoid clicking the radio button…” error when posting a reason for edit rejection

Please fix as soon as possible. I have seen it using Chrome and Firefox, both used on Windows, if it matters. Thank you.
12
votes
0answers
199 views

Still having trouble with crashes when composing answers in Chrome

I don't know if this is true for other people, but I am still experiencing at least some of the problems described here and here, namely that Chrome crashes when I try to write answers that are too ...
2
votes
2answers
487 views

\varnothing does not work

I created a question with \varnothing to denote empty set. In the preview it played nice, but on the question page \varnothing was replaced with \emptyset for some mysterious reason. Why \varnothing ...
1
vote
1answer
92 views

iOS bug? (23/24 August)

Main and meta are nearly impossible to navigate. The "view full site" option isn't registering. I see this: http://i.imgur.com/qsWLc.jpg (note that the alignment is way off) Anyone else?? Now I ...
5
votes
1answer
120 views

Meta FAQ page outdated?

I just took a look at the meta FAQ page, and the section about reputation seems essentially outdated. I don't recall much of a difference in privileges between the main and here (e.g. I can vote to ...
1
vote
2answers
263 views

rendering of radicals

$$ \frac{\sqrt{3(m-n)^2 n^2}}{2} $$ This expression is getting correctly rendered here on meta. I copied and pasted it from math.stackexchange.com. There, the horizontal line did not extend far ...
3
votes
1answer
218 views

Special characters in question body stop hyperlink working

There is a question whose hyperlink does not work, i.e. the mouse pointer doesn't change when I move it over the question title. Here is a screen shot: This is part of the Unanswered Questions list. ...
1
vote
0answers
84 views

Font not rendering properly

I posted an answer here on the main site concerning the cone over $S^1$. Now the notation I use for this is $CS^1$. On my answer, it looks as if the "$S^1$" next to the big $C$ has been raised up, is ...
11
votes
0answers
156 views

“0 new answer to this question”

There seems to be a bug in the new answer notification system that rarely manifests (this is the first time I've seen it). It seems to occur when two answers are posted almost simultaneously. I saw a ...
4
votes
0answers
84 views

Bug in which the incorrect user was temporarily listed as the owner of a question

In a moderator flag on this question, as well as in the comments, some users report having temporarily seen the user Shaktal listed as the owner of the question, when in fact the question belongs to ...
2
votes
0answers
103 views

Automatic messages are not occurring

Yesterday, When viewing a question/answer: the vote counts updated automatically. a banner automatically told when a post was added or updated. When viewing the Questions page: a banner ...
1
vote
2answers
206 views

Questions not accessible from main page

It appears that certain questions are not accessible from the main page, e.g. this question: Re-writing sign basis. I finally got it over the user's page, but the links on the main page or the tag ...
5
votes
1answer
192 views

Why can't I revisit my own deleted question?

I posted a question and then deleted it. The text block turned red, and the "delete" button changed into "undelete". Presumably if I click the "undelete" link it will undelete the question; this has ...
3
votes
1answer
95 views

Comment Link to OP not Possible

I recently tried to address the OP of this question in a comment. The auto completion doesn't work (at least not for me). How can I (theoretical) call him? Is this a general problem of user, having a ...
4
votes
3answers
1k views

\frac{}{} tex command is not rendered properly .Please help

Recently I have faced a problem in which the \frac{}{} tex command is not rendered properly by my chrome browser. The line between the denominator and numerator ...
2
votes
0answers
50 views

Chrome fails to render the `\vec` template [duplicate]

Possible Duplicate: The \vec command appears broken in Windows XP The \vec command seems to fail to render. Here's a pic. The version is 20.0.1132.57 m
4
votes
2answers
443 views

MathJax bug: spurious thick hlines in array on IE

This answer encounters a bug rendering arrays on IE, viz. compare two thick hlines in the first pic (on IE 8) vs. the correct rendering in the second pic (on Opera 12). Is there a workaround? Also ...
12
votes
1answer
198 views

Suggestion for changing LaTeX preview/compile frequency.

It appears that the preview box for making a new post updates on every key press. For small posts this is very useful and makes the whole process very user friendly as it permits immediate feedback on ...
5
votes
2answers
212 views

Votes ending up at the wrong answer

For question with more than one answer with the same number of votes, it can happen that the vote for an answer ends up at the wrong answer. I think this happens if a partial update or reload changes ...
4
votes
3answers
136 views

Problem with unpaired [] in math mode in comments [duplicate]

The following text is typeset correctly in a post, but it seems to be broken when posted in a comment. (Markdown somehow interprets left [ as beginning of a hyperlink). ...

1
11 12
13
14 15
17